top of page

Обласний семінар керівників методичних об’єднань вихователів закладів загальної середньої освіти з інтернатами (пансіонами)

Обласний семінар керівників методичних об’єднань вихователів закладів загальної середньої освіти з інтернатами (пансіонами)

28.04.2023 р. в онлайн-форматі відбувся обласний семінар керівників методичних об’єднань вихователів закладів загальної середньої освіти з інтернатами (пансіонами). Керівник семінару – Ірина Мінакова. 20 учасників семінару обговорили тему: «Вплив інклюзивних цінностей на формування життєвих компетенцій у вихованців закладів загальної середньої освіти з інтернатами (пансіонами)». Педагоги приділили увагу розгляду таких понять як «інклюзивний педагог», «інклюзивні цінності педагога» та як вони впливають на формування життєвих компетенцій у вихованців. Учасники семінару почали працювати над пошуком ефективних форм роботи з вихованцями з формування життєвих компетенцій на основі інклюзивних цінностей. Ця робота буде продовжуватися і на наступних зустрічах.

Було започатковано створення спільної презентації "Керівники методичних об’єднань вихователів закладів загальної середньої освіти з інтернатами (пансіонами).

Велика вдячність учасникам семінару за дружню, толерантну та креативну атмосферу!

Фото

Відеозапис

bottom of page