top of page

Обласний семінар «Тренінговий кабінет як соціокультурний осередок формування життєвих компетентностей учнівської молоді»

Обласний семінар «Тренінговий кабінет як соціокультурний осередок формування життєвих компетентностей учнівської молоді»

24.11.2022р. відбувся обласний семінар «Тренінговий кабінет як соціокультурний осередок формування життєвих компетентностей учнівської молоді». На жаль, частина шкіл, в яких створені тренінгові кабінети, знаходяться на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Це на разі не дає нам можливості зібратися всім разом навіть у дистанційному режимі. Однак, ми пишаємось тим, що тренінгові кабінети м. Запоріжжя, Кушугумської гімназії «Інтелект» продовжують працювати як інформаційні центри в своїх осередках. Тренери надають психологічну підтримку учням і педагогам, продовжують в дистанційному режимі проводити бесіди, онлайн-конференції тощо. Саме про це і говорили 8 учасників семінару. Приділили увагу питанню тих ризиків, які потребують сьогодні профілактичної роботи, поділилися досвідом роботи, щодо форм профілактичної роботи, які можна проводити дистанційно.

Впевнені, що після перемоги ми відновимо свої роботу в повній мірі.

Дякуємо всім за участь.


Відеозапис

bottom of page