top of page

Обласний семінар " Організація виховної роботи в закладах загальної середньої освіти з інтернатами (пансіонати) у 2022-2023 н/р.

Обласний семінар " Організація виховної роботи в закладах загальної середньої освіти з інтернатами (пансіонати) у 2022-2023 н/р.

14.09.2022 р. на базі Запорізького обласного інституту педагогічної освіти в онлайн-форматі відбувся обласний семінар керівників методичних об’єднань вихователів закладів загальної середньої освіти з інтернатами (пансіонами) з теми «Організація виховної роботи в закладах загальної середньої освіти з інтернатами (пансіонами) у 2022-2023 н.р. Керівник – Ірина Мінакова.

21 учасник з 14 закладів освіти взяв активну участь в обговоренні методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України «Щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2022/2023 н/р.»

Значну увагу приділили питанню організації проведення ефективного виховного заходу в онлайн-режимі.

Враховуючи здійснення освітнього процесу у воєнний час, обговорили рекомендації Державної служби якості освіти «Безпечне освітнє середовище: нові виміри безпеки», які допоможуть організувати безпечне освітнє середовище і в очному, і в дистанційному, і у змішаному форматі навчання, а також більш ефективно змінювати формати залежно від безпекової ситуації.

Презентація

Відеозапис

Фотоальбом

bottom of page