top of page

Навчання упродовж життя

Навчання упродовж життя

З 6 по 22 травня 2024 року тривали курси підвищення кваліфікації  за програмою: «Директори інклюзивно-ресурсних центрів» (75 год) та «Фахівці (консультанти) інклюзивно-ресурсних центрів» (75 год).

Слухачі курсів брали активну участь у вебінарах, здійснювали спостереження на відеозанятті з точки зору наявності та прояву позитивних ефектів на психофізичну сферу дітей і підлітків, фіксуючи їх до скарбнички «Родзинки педагога» та надавали резюме, виконуючи педагогічну практику щодо визначення ефекту заняття в системі роботи ІРЦ, успішно виконали інтерактивні вправи та залікові роботи, продемонструвавши свою сучасність, професійність, креативність та небайдужість.

Вітаємо всіх учасників груп КРПЗСЖ-15_060524 (6 керівників інклюзивних центрів) та КРПЗСЖ-39_060524 (17 фахівців / консультантів ІРЦ) з успішним проходженням курсів підвищення кваліфікації, пишаємося їхніми досягненням! Браво!

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту в житті, творчого натхнення, благополуччя та реалізації всіх своїх креативних ідеї!

bottom of page