top of page

Завершилась серія тренінгів «Професійна діяльність асистента вчителя в інклюзивному освітньому середовищі»

Завершилась серія тренінгів «Професійна діяльність асистента вчителя в інклюзивному освітньому середовищі»

Літо – не  тільки час  для відпочинку, релаксу та відпусток. Це ще й нагода підвищити рівень кваліфікації, підготуватися до викликів сучасності, до змін, які відбуваються в Новій українській школі. Саме тому з 07 по 15 червня та з 16 по 25 червня 2021 року ми, співробітники кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, у дистанційному форматі провели тренінг «Професійна діяльність асистента вчителя в інклюзивному освітньому середовищі».

Цифри та факти про тренінг:

  • 6 груп;

  • 3 тренери;

  • 14 днів;

  • 181 учасник

  • 18 вебінарів

  • 543 перевірені роботи.

По закінченні навчання учасникам було запропоновано відповісти на запитання анкети зворотного зв’язку «Коефіцієнт корисної дії тренінгу». 

Відзначимо, що майже всі учасники тренінгу перший рік працюють на посаді асистента вчителя, і лише один – більше 5 років. Приємно, що у більшості справдилися очікування від тренінгу. Також багато учасників тренінгу відмітили, що тренінг відповідав їхнім потребам. Переважній більшості педагогів вистачило змістового наповнення тренінгу для якісного впровадження його у власну педагогічну практику.

Ми, тренери, отримали величезне задоволення від співпраці, тому надзвичайно раділи позитивним відгукам про тренінг:

  • Це найкращий тренінг з усіх тренінгів, які я відвідувала!!!!!!!!!!!!! Мені дуже сподобалась викладач Авдєєва Світлана Олександрівна!!!!!!!!!!!

  • Велика подяка куратору групи. Вся інформація подавалася на високому та доступному рівні. Відчувався високий професіоналізм.

  • Тренінг продуктивний та змістовий. Добре викладений матеріал. Цікаво представленні залікові роботи. Дякую.

  • Тренінг дуже сподобався! В захваті від цікавих завдань та корисної інформації !

  • Мені дуже сподобалося. Тренінг був змістовним, цікавим, корисним. Дякую організаторам тренінгу. Дуже дякую особисто Півненко Юлії Володимирівни за цікаве спілкування за терпимість.

  • Для мене цей тренінг став ніби новим відкриттям, та більшим натхненням до своєї роботи, так як, працюю у сфері педагогіки перший рік. Зараз використовуються у навчанні цікаві матеріали, новітні технології для залучення, більшого зацікавлення учнів до жаги навчання, усе те, чого не мали ми у свої роки навчання. Тренінгом дуже задоволена, велику вдячність висловлюю Юлії Володимирівні, за донесення повного обсягу, доступності інформації. Бажаю успіхів у роботі, кар'єрного зросту та міцного здоров'я! Дякую.

  • Шановна Юліє Володимирівно, хочу висловити Вам подяку за таку змістовну інформацію. Тренінг пройшов на високому рівні,було цікаво і повчально. Усім організаторам низький уклін за таку роботу. Дякую.

  • Дякую за чудовий вебінар. Матеріал модулів був дуже цікавим, доступним. Світлані Олександрівні подяка за підтримку, доброзичливу атмосферу під час тренінгу.

  • Сподобалася програма тренінгу, особливо коли поєднуються в роботі відео чи ігрові вправи. Цікаво, пізнавально, змістовно і захопливо! Для мене багато нової і корисної інформації. Дякую Вам і всього найкращого!

  • Хочу висловити подяку Мінакової Ірині Валентинівні за чітку організацію тренінгу, високий професійний рівень ведення вебінару і підтримку кожного слухача. Заняття були насичені, цікаві, актуальні і пізнавальні. Дякую!

Зрозуміло, що це не всі захоплені відгуки та слова вдячності. 

Отримали ми й пропозицію залишати доступ учасникам тренінгу до матеріалів після закінчення тренінгу.

Ми дуже вдячні всім колегам за компетентність, професіоналізм та можливість співпраці! Бережіть себе і до нових зустрічей!

З повагою

Тренери Авдєєва Світлана, Мінакова Ірина, Півненко Юлія


Світлини групи 1

Світлини групи 2

Світлини групи 3

Світлини групи 4

Світлини групи 5

Світлини групи 6

bottom of page